Taigi norėjau paklaust ar yra koks skirtumas, na bet taprasme didelis skirtumas tarp gio ir mini ar ten tik per plauka jie skiriasi, tarkim su mini ar galėčiau ten ką nors tokio nu palošt geresnio?
Tame ir esmė, kad man nereik ten daug lošt, nu ką nors pratempt laiką, kiek pažiūrėjau komentarus žaidimų tai paveža daug ką tas mini, o ten gio vien dl to, kad galingesnis vos, vos tai irgi nelabai apsimoka, man tik reikia no lag paciam softe, va kas svarbiausia
Suprantat jam nereik , kad butu galingesnis jomajo. Ant galaxy mini markete daug ten visokiu nesamoniu yra , kad prastumt laika o del lago man praktiskai nelagina jei dar koki custom roma isirasai isvys svieziai eina. DD tik jame yra mazai spalvu todel ekranas tamsesnis toks nublukes bet poxui. Bet galaxy gio grazesnis dydesnis ir spalvu daugiau yra Galaxy mini kaip kiaushinis atrodo
Nu kurva man ne taip ir lagina va kai buvo su nokia 5230 ten tai prikolas lago gabalas bet kai c6 softa isirasiau px buvo o cia net 600 Mhz yra tai ner isvys to lago DDD o su custom tai sakau isvys zjbs 800 Mhz pasidarai.