Sweiki taigi turiu samsung galaxy ace ir parsisiunciau zaidimus pvz gun blood hot pursuit Need for speed shit visi veikia nrml. bet kitose buna baltas ekranas o kitose visas zaidimas baltas o dar buna vena beda parsisiunciu modern combat sandstorm assasin's creed ir jau krauna zaidima raso loadin ir ismeta priverstinas uzdarimas ka darit padekit
Tai cia gali buti Apk failas netinkamas. Siuskis vien HGVA Apk failus ir mano patarimas butu parsisiust Data ar Obb failus to zaidimo, nu kad nekiltu vat tokiu problemu.
P.S. jeigu nezinai HGVA zaidimu portalu parasyk PM, atsiusiu pora.
gal dar kas zinot kodel man sandstorm nekrauna isidiegi programa paspaudi play ir neko nekrauna o po kek laiko raso programa sandstorm nekas neviksta ir doda pasirinkt priverstinas uzdarimas arba laukti
aš irgi turiu ace ir viskas su žaidimais gerai, kiek suinstaliavau visus lošt galima, tik būna, kad rašo diegiama ir poto rašo "programa neįdiegta" tai net nežinau ką dėl to daryt
Gali buti kad blogus apk parsisiunti todel kai idiegi žaidima bandant ji paleisti gali buti kad tik gamelof melodija su juodu fonu pasirodo ir išmeta laukan i meniu arba buna pasileidzia zaidimas bet teksturus buna juodos arba baltos nieko normaliai neina pažaisti nors matai kad juda žmogeliukas
mano verisja android 2.3.6 samsung galaxy ace geimus siustis bandziau is google play brothen in arms baltos texturos , gun blood baltos texturos, ir dar taiskoki kur zombius reikia zudit taipat baltos texuros poto is androidplace ass modern combat brothen in arms ass kai paspaudi play raso loadin ir veleu error sandstorm pasijungi game jodas ekranas nekas neviksta po kek laiko raso programa nekas neviksta brothen in arms baltos texturos ir visas game baltas o dar bandzeu kaskur androidgamezz ten tai parsisiunciau asphalt 5 apk o is telefono ten data parsiunciau baltos raides o kai game pasijungi lost ta prasme buna balti akmenis o taip lagina ka darit ?