Nusprendziau isirasyti nauja softa, daug kas cia prakalbo apie tuos cayogen ar kaip ten jie, sandwich ir t.t. Taigi noreciau paklausi koki cia blatnesni pasiulytumet softa? Telefonas rootintas. Kadangi esu zalias, tai parasykite pilna pavadinima arba numeskit tutorial'a kaip daryt. Aciu
Zodziu irasinejau, kazkas nesigavo ir galiausiai prisizaidziau.... Dabar kai ijungi telefona viskas nrml, tada pamirksi SAMSUNG ir vel persikrauna!! Kas per nesamone? Kaip grazint i originalu softa? Download link prasau, nes daug neveikianciu...
Galiu tik tiek pasakyti,po kiek laiko visviena grizti pri originalaus softo,nes tie neoriginalus anksciau ar veliau pradeda durniuoti,taipacia ivyko ir man ir mano pazystamiems ir kiek ju nebuvome bande,bet originalas ir yra originalas,savo SGS+ net nusimeciau roota,nes ir tik surootu telefas kart is karto durniuodavo,tai dabar spjoves i visus neoriginalius softus,sedziu prie originalaus ir nerootinto softo,o telefas tapo daug stabilesnis ir be jokiu kaprizu,nu cia gal man...
dėl orginalaus rom'o tai tikrai galim pasiginÄyti. Yra modifikacijų tikrai geresnių negu orginalus. o prieš įrašinėjant rom'ą būtina pasidaryti backup'ą!!
Ant Huawei Sonic buvau susiradęs ROM'ą, viskas veikė tobulai, greitai, daug geriau už stocką, na, o su SE Arc buvo tik lagas.. Tad darau išvada, jog kai kuriems telefonams ROM'ai tikrai suteikia greičio, stabilumo, bet ant kai kurių tai..