Ne. as su Slim Bean - 4.1.2 versija ir DorimanX 7.33 kerneliu.Altair
4.0.3 versija? Kiek žinau joje ir yra bugų biški kas liečia wifi bus atnaujinimas tai pakentėk, nors man tai kiek būnų google play ar žaidimų failus siunčiuosi tai kaip ir nebuvo, kad wifi nutrūktu
Tai jeigu jis kernelį su Custom rom įsirašė tai jis moka... Aš manau.KristiZ
Oi, tai custom romę visokio šūdo būna, perrsirašinėk į stocką, aš turėjau custom tai po poros savaičių supratau koks š palyginus su stock, db vėl su stocku ir laimingas, jokių problemų. Jei nežinai kaip i stocką perrašyt, tai man pm pamokysiu, lb lengva.
Bandziau visokius skirtingus ROM'us ir visada pries rasantis kita ROM'a padarau full wipe , kad nebutu problemu. Dabar esu ant official leaked JB (4.1.2) . problema nemanau , kad pasitaise.
Tai jeigu jis kernelį su Custom rom įsirašė tai jis moka... Aš manau.KristiZ
Oi, tai custom romę visokio šūdo būna, perrsirašinėk į stocką, aš turėjau custom tai po poros savaičių supratau koks š palyginus su stock, db vėl su stocku ir laimingas, jokių problemų. Jei nežinai kaip i stocką perrašyt, tai man pm pamokysiu, lb lengva.
Ir patariu į Leaked Jeally bean rašytis ne į ICS... Bet prieš rašydamas į stok bandyk Daryti Wipe cache ir Dalvik Cache
Leftas
Bet su kitais telefonais viskas gerai . Kazin ar cia routerio problema.Leftas
Bėda yra ne su tavo telefonu su routeriu bandyk su juo žiūrėti problemas... Nebent Hardware Fault.. pas tave... rašyk Xda Developers Samsung galaxy s2 Q&A padės tenais