Tai palauk is mano draugu net penkiese turi SGS2,bet apskambinau visus ir neivienas negali atsinaujinti,as pats irgi bandau,bet nieko gero...Altair
Samfirmware yra baltic regionui jau. Ir narys Kristiz rašė man, kad jau yra atnaujinimas, jis jau atsinaujino.
Bet jungiu ir per Kies,visviena raso,kad mano naudojama versija yra pati naujausia,bandau ir per telefono atnaujinima,visviena tas pats,na ka reiks palaukti...Altair
Čia gal servai lūžta kai tik ką paleido ir visi naujintis skuba arba kies update reikia padaryt
Man irgi,reiks palaukti rytdienos,manau jai yra oficialus atnaujinimas,tai rytoj tikrai atsinaujinsim...PacanovaS
Nelabai man pavyksta atsinaujint
Nieko nezinau,jungiu per Kies ir nieko,atsinaujinau i naujausia,bet visviena nieko...Altair
Na va aš per KIES atsinaujinau paprasčiausiai atnaujinau pačią KIES į naujausia versiją ir tada galėjau naujintis iškarto. Šiaip tai palyginus su ICS šitas update JB sukasi kaip bitutė, viskas gražiai, sklandžiai, sparčiai veikia panaudojęs porą dienų žiūrėsiu kaip su baterija čia reikalai.