Nemanau,kad pades lenkiskas rom'as,kiek zinau visos salys skundziasi greitu baterijos issikrovimu...Altair
Na tada nežinau šiaip baterija kol kas nelabai džiugina, bet aišku viską kol nustačiau tai naudojasi. Statistikoj ekranas daug naudoja tai tikiuosi per porą dienų vėl susikonfigūruos ir bus gerai o jei ką tai reiks į kokį lenkišką persirašyt rom'ą
Kiek esu skaites turi kelis ciklus padaryti baterijos , tada pradeda gerai laikyti ( cia kai isirasai nauja ROM ). As jau kelias savaites su CM10.1 ir po savaites naudojimo buvau pastebejes dideli skirtuma baterijos , dabar laiko labai ilgai. Tai sakyciau ilgiau patestuok pries spresdamas.Altair
Su tom baterijom tai neaišku man. Vieniems po atnaujinimo geriau laiko kitiems prasčiau aš maždaug per kokias 3 dienas galėsiu apie baterijos laikymą įspūdį susidaryt, nes tik ką atnaujinus nieko negalima spręsti, nes vistiek nemažai pramaigiau naujesnes funkcijas ir viską pagal save nusistačiau. Kiek pamenu su ICS irgi iš pradžių kai nusipirkau galvojau kodėl bateriją imė greit kai nusistatinėjau ir maigiau, bet po poros dienų pamačiau, kad labai gerai laiko tai su JB tikiuosi taip pat bus
O atsinaujinai pacia Kies programa?PacanovaS
Kas per problema, raso parsiunciama nauja Firmware ir poto dingsta kies ir nieks nebevyksta?