Sveiki, nusprendžiau pirkti naują telefoną, tačiau nelabai nusimanau apie tai. Telefonui norėčiau išleisti iki 1000lt. Esu panelė, todėl norėčiau gražaus dizaino ir kad nebūtų plyta. Galvojau apie samsung galaxy s3 mini. Ar verta?
Tikrai neverta. Dizainas nepasisekęs ir modelis pats orientuotas į pigesnio stiliaus žmones. Siūlau iPhone 4 / 4s (naudotą jei rasit už tokią kainą). Jei domina androidai, galite pasitaupyti ir pasiimti LG Nexus 4. Daugiau normalių variantų jums pasiūlyti negaliu.
Dideli jie labai, noreciau mazesnio. Max 4 coliai. O tie jau visi 4,7. Nezinau kodel bet pries iPhone esu nusistacius. nemegstu but "pagauta mases" gal del to. gal būtų dar variantų?
Sony Xperia P, GO. LG Optimus 2X, Optimus L7. Nokia Lumia 800, 820. Na is tikruju tai nera labai ka pasiulyti nes dauguma nauju telefonu(galingu) buna gana dideli..
as pries pora dienu galvojau apie sony xperia go, bet patikimas zmogus is tl2 pasake, kad dabar uzvesta i Lietuva labai prasta partija ir liepe rinktis kita, nes neaisku ar i lt normalia dar atves. o kaip jusu manimu Samsung Galaxy S Advance?
Na kaina gal kiek didoka to Samsung bet seip tai visai nieko. Skelbimuose paieskok turetum pigiau rast. Fatalas.. GretUuu sake kad nenori didelio telefono..nors man S2 nera didelis bet kaip panelej gal kiek per didelis