Sveiki, man yra beda, kad kai siunčiuosi iš "Goggle Play" parduotuves žaidimus man viskas įsirašo į tą vietą kur 2GB norėjau paklausti kaip man viska perkelti į 11GB ( Usb Laikmena, man rodos ), ir dar kiek žinau S2 turi "Jelly Bean" Update'ą, bet pas mane Android Versija 4.0.3. P.S. Labai nesigaudau, nes pirmasis Androidas
Dėje bet data failai bus telefono atmintyje. Atnaujinti į Jelly Bean galima naudojant odin programa (reik žiūrėt tutorialus) arba (tiksliai nežinau ant s2) Nustatymai>Apie įrenginį>Programinės įrangos naujinys ar kažkas tokio. Arba dar galima atnaujint naudojant Kies.
Visi žaidimai/programos rašosi į telefono atmintį arba vidinę sd kortelę(kur 11Gb), o atm. korta išorinė tai muzikai/video/foto ar kažkam panašiai naudok. Nors kodėl tau rašosi į telefono atmintį viskas nesuprantu, pas mane vidinėj sd viskas rašosi, failai ten būna.
Per programų nustatymus pažiūrėk gal perkelt leis. Šiaip tai dažniausiai į vidinę sd rašosi, nes prie pačios telefono atminties prieigos kaip ir nėra, kad joje esančius failus galėtum matyti