Pamokele prasta,pirmiausiai parsisiunti programa Kies is cia http://www.samsung.com/lt/support/usefulsoftware/KIES/JSP ja instaliuoji i savo PC,poto prisijungi savo telefona USB laidu prie PC atsidarai programa Kies ir jau ten bus viskas aiskiai lietuviskai parasyta ka daryti,jau ten ir penkiu metu vaikas supras.Sekmes,jai ka rasyk padesiu...Dacikas
Sveiki. As cia zalias, is karto sakau... Norejau suzinoti ar galima ant Samsung galaxy mini (GT-S5570) atnaujinti i naujausia android versija. Dabar yra 2.2.1. Jei galima gal jai galima link numeskit kokia pamokele ar ka nors..
O pakungti duomenu perkelima ar be korteles, tik pati telefona?
Pamokele prasta,pirmiausiai parsisiunti programa Kies is cia http://www.samsung.com/lt/support/usefulsoftware/KIES/JSP ja instaliuoji i savo PC,poto prisijungi savo telefona USB laidu prie PC atsidarai programa Kies ir jau ten bus viskas aiskiai lietuviskai parasyta ka daryti,jau ten ir penkiu metu vaikas supras.Sekmes,jai ka rasyk padesiu...Dacikas
Sveiki. As cia zalias, is karto sakau... Norejau suzinoti ar galima ant Samsung galaxy mini (GT-S5570) atnaujinti i naujausia android versija. Dabar yra 2.2.1. Jei galima gal jai galima link numeskit kokia pamokele ar ka nors..
rolis72
Deja Kies atnaujina iki oficialios paskutines versijos,o pats gali isideti tiki neoficialia kito regiono ir panasiaiandroidmaster
kies atnaujins ne iki naujausios galimos versijos. O pats gali kad ir iki 4 Android atsinaujint. Aš pats turėjau mini ir buvau įsirašęs android 4
Blofeld
Naujesnės android versijos romas neveiks greičiau. Galima sakyt teoriškai neįmanoma, ypač ant tokių silpnų telefonų.
androidmaster LAN_WROTE ...Žmonės, nebūkit aršūs. Juk Dacikas paklausė kaip atsinaujinti į naujausią versiją, tai aš ir pasakiau kad gali kad ir iki Ice cream sandwich ar jellybean atsinaujint. Aš gi žinau kad ant mini gingerbreadas tik oficialiai yra Bet jei žmogus nori kokių naujovių gali ir Rom'ą įsirašyti. Juk niekas nedraudžia
kies atnaujins ne iki naujausios galimos versijos. O pats gali kad ir iki 4 Android atsinaujint. Aš pats turėjau mini ir buvau įsirašęs android 4
Taip, neoficialiai. Oficialiai Mini max palaikys 2.3 Androidą, o ne 4. Taip, kad nenusišnekėk, nes 4 Androidas tikrai neveiks gerai ant Mini, nes silpnas telefonas.