Man irgi tas pats ant Gmail,gal gali smulkiau papasakoti,nes niekaip nepavyksta atsidaryti savo telefe e.mail paskyros kad persiskaityti e.pasta,aisku kur savo telefe sukures e.pasto paskyra leidzia viskas tvarkoje,bet vat kur pagrindinis mano e.mail is kompo niekaip neleidzia telefas.Blofeld
Jeigu Gmail, tai būna gi stock programa "Gmail" įrašyta, ir per ją skaitai
Tau gmail neveikia? Nieko nesupratau, labai nerisliai rasai.
Man irgi tas pats ant Gmail,gal gali smulkiau papasakoti,nes niekaip nepavyksta atsidaryti savo telefe e.mail paskyros kad persiskaityti e.pasta,aisku kur savo telefe sukures e.pasto paskyra leidzia viskas tvarkoje,bet vat kur pagrindinis mano e.mail is kompo niekaip neleidzia telefas.Blofeld
rolis72
Turiu Gmail.com susikures e.pasto paskyra, niekaip negaliu atsidaryti ir pasitikrinti savo pasta per savo Galaxy telefona,o galiu tik per kompa,klausymas toks,ar yra kokia nors programa,kad telefone galeciau pasitikrinti savo e.pasta,nes telefone neduoda susikurti man sios paskyros raso,kad ji tipo jau uzimta ir praso susikurti kitu vardu
Tau gmail neveikia? Nieko nesupratau, labai nerisliai rasai.
rolis72
PacanovaS