Sveiki:) vat iškilo man tokia bėda, aš dar visisškai nesinaudoju telefonu tik jis yra įjungtas su kita kortele kol priprasiu prie jo. Bet yra bėda sakykim aš išjungiu visas programas ir panašiai, bet jau man tą patį vakarą puse batareikos nebėra ir jo iš vis kartais neliečiu, o būna taip kad jis jau išsikrovęs, bet žiauriai karštas lieka. Galvoju gal dangtelis blogas kad jis įkaista, ar batareika su broku? Žinau naujas tel greit išsikauran bet žiauriai nervina tas jo krivimas kiekvieną dieną....
Greičiausiai bus su baterija kažkas blogai nes šiaip S3 kiek žinau tikrai ilgiau laiko negu tu nupasakojai. Patikrink ar baterija nėra šiek tiek išsipūtus, jei taip reikia pirkti naują iš karto ir negadinti telefono su tokia baterija. Nes tos samsungo išsipučiančios(pasidarančios šiek tiek storesnėmis) baterijos kaip pastebėjau labai dažnas atvejis dabar. Vien mano 3 draugai keitė savo samsung'ų baterijas nes jos išsipūsdavo ir laikydavo po pilno įkrovimo 2-3h. Geriau nusipirk neorginalią bet didesnės ar tokios pačios talpos tai žinok laiko geriau negu orginalios
Neorginalių tikrai nepatariu. Per tokias vėliau ir prasideda bėdos (atsižvelgiant į tai, kad telefonas naujas). Šiuolaikiniam išmaniajam telefonui 1 diena - visai normalus laiko tarpas. Spėčiau, kad jame gali būt neišjungtas internetas arba GPS, kas ir labiausiai įtakoja baterijos išsikrovimą. Jeigu interneto ar GPS išjungimas nepadės - tam yra garantija. Jų darbas ir yra aiškintis, kas su juo negerai.