Sveiki. Jau ne pirmą kartą iškyla telefone Samsung Galaxy SII problema. Žaidžiant galingesnį žaidimą (šiandien tai įvyko su Asphalt 8) po 10 minučių žaidimo, telefono ekranas pamirguliuoja ir telefonas persikrauna, o persikrovus rodo, kad telefono baterija visiškai tuščia. Tada telefonas išsijungia, o kai vėl jį įjungiu, baterija nebėra tuščia (rodo tiek, kiek ir yra likę baterijos.) Kame bėda? Tikiuosi, kad tai kažkoks android bugas ir laukiu oficialios 4.2.2 versijos, bet vis kyla abejonių, kad gal reikės rootinti ir bandyti rašyti kitą rom.(šiuo metu viskas yra stock)
Man tai čia problema su perkaitimu atrodo. Nebūna telefonas karštas? Šiaip.. Pabandyk atkurt gamyklinius nustatymus, jeigu tai nepadės, rootink ir susiradęs stock romą įrašyk jį. Jeigu ir tai nepadės, unroot padarai, viską sutvarkai(geriausiai būtų jeigu turėtum backup ir backupintum sistemą jei nepadėtų). Išsisaugai duomenis ir neši telefoną į taisyklą jei dar garantinis yra.
S2 šyla dėl to, kad plonas, nes pats jį turiu, bet man taip nebūna kaip tau. Gal kažkokia jungtis ar kas parėjo, nešk į taisyklą geriau, nes taip tikrai neturi būt. Pats žaidžiu kartais daugiau nei valandą ir nebūna tokių bėdų man
Kad garantinis kitam gale Lietuvos.. padariau ka tik data wipe, gal pades
Galaxy S2
Wipe nepadės niekuo, jeigu kaista, tai čia tik perkaitimo problemos, o jis taip kaist neturėtų kaip supratau. Jau geriau vežk į garantinį. MTTC atrodo gali susiorganizuot, kad jie patys atvažiuos pasiimt, ir patys po to sutaisę atveš..
Užpildžiau formą, atvyks kurjeris ir pasiims telefoną garantiniui taisymui. Komplekte duosiu telefoną, bateriją ir garantinį lapą, o kaip patariate duoti jam visa tai? Ar viską kitką išimti iš dėžutės ir sudėti telefoną, bateriją, garantinį lapą į dėžutę ir duoti kurjeriui dėžutę, ar tiesiog duoti tą telefoną su baterija ir lapu jam į rankas ir tiek?
Va va. Aš kai nešiau į MTTC pats, tai sudėjau visą komplektą, tai išsiėmė telefoną, bateriją ir garantinį, o visa kita su dėžute atidavė. Čia gal kitaip bus, kai kurjeris.