Sveiki dar kartą. Mano telefonas šiuo metu garantiniame taisyme ir jie parašė, kad bloga baterija, reikia kitos 70,4 lt. Gal ir kvailas klausimas, bet kaži ar nesugalvos tame mttc įkišt senos baterijos?
Tai nueini i artimiausia salona ir nusipirksi supakuota,jai taip bijai,aisku visko gali buti,as tuo mttc nelabai pasitikiu,nes jau teko su jais reikalu tureti
Telefonas iš garantinio jau senokai parsiųstas ir restarto bėdų nebėra, telefonas tik kaista, bet taip yra visiems žaidėjams:) tačiau ir Vėl iškilo klausimas. Telefone (galaxy s2) yra lietuviška klaviatūra, ja galiu visur naudotis, išskyrus sms. Kai parašau žinutėje tekstą lietuviškomis raidėmis ir bandau siųsti žinutę, lentelėje parašo, kad tekstas gali būti sugadintas ir tada žmonės vietoj lietuviškų raidžių, gauna simbolius arba skaičius.Esu parsisiuntęs Lietuvių kalbą sms, bet vis tiek tas pats.
Tikrai dar toliau kažką ten parašo, 100% žinau, nes man pačiam tas pats būdavo. Eini į SMS - SMS nustatymus -> Teksto įvedimo režimas pasirenki ir uždedi Automatinis. Ir bėda išspręsta.