Sveiki ,viskas prasidejo taip : nurootinau ,ir ydeigiau stock room jelly bean 4.1.2 atrodo ,ir paspaudžiau aš netyčia lock crean ,ir užrakinau netyčia telefona ,na ir telefonas nei kiek nereguoja y mano spaudimus,tada šiandien po puses metu nuo to sugalvojau as nuflashint nuflashinau ,na telefonas atsistate viskas gerai ,bet taip pat nereguoja y nieka ir tas scok room nepasinaikino... Pagalbos prašau labai. Kadangi telefonas rootintas tad garantinis nepataisys manau...
Bandžiau ir hard recovery ,žodžiu niekas nepadeda.
Custom rom, o ne stock rom, nes Pocketas nepavilktų realiai 4.1.2 :] Žodžiu, nebandei stock romą įrašyt? Originalų Samsungo androidą per Download mode + Odin programą? Manau tai padėtų. Bet jei nepadės, tai vistiek gali bandyt nešt į MTTC, kad taisytų garantiniu, gal sutaisys, nes man taisė net kai nunešiau skendusį, kai pats varžtus sukau ir t.t. Dar tuo labiau taisė, kai buvau viską suvaręs, ir buvo tik recovery menu. :]
Jis tikrai ne per odiną bandė įrašinėt, ir ne stock, o custom. Nes pocketas neturi 4.1.2 ir jo nepavilktų, ten 2.3.6 +Nelabai suprantu aš to jo lock screen..
Tas senas stock romas čia ne prie ko. Šiaip bandyk eit į recovery menu, padaryt wipe data ir wipe cahce, ir tada vėl rašyt stock per odin. Be to, tavo tas 4.1.2 nėra stock, ten yra custom, nemaišyk, man atrodo, kad tu customą bandai įsirašyt.
spausk vol up menu ir lock mygtukus kartu ir padaryk reset factory, cloch perasyk recovery ir isirasyk tinkama soft'o versija(download'o mode) ir turetu buti ok ir tai daryk per odin nes kitaip neis