Playmax
nedaryk nieko, neverta. 4.3 Lietuvoje dar lyg neprieinamas oficialiai.
BlackTOP
Reikia odin kad galetum isirasyti softa o jai nepasileidzia tai reikia perasyti recovery i naujesni, o root padsryti reikia parsisiuti update ir isikelti i atmintine ir pasijungti vol up lock ir menu mod kartu palaikant pora sek. Ir susirandi savo atmintine ir paspaudi ant update ir viskas( nereikia jo iskleisti paliki zip formate)
P.S jai rasai softa ir dar jai nemoki tinkamai irasyti tai gali padaryti brika arba hard brika tada tai turesi ka veikti kol sutvarkysi geriau susirask kad ismano tokius dalykus
BlackTOP
Is dalies tinka, biski parasciau tau paaiskinsiu kaip viska atlikti. Parsisiunti costum rom(softa) pagal savo tel, susiveiki odin. Tiek reikia jai nori perasyti softa, ikrauk tel nor virs 80%
1 isjungi tel ir pajungi ant pc odin
2 isijungi download mod vol down lock ir menu (laikai kol isijungia)
3paspaudi contunue
4prijungi prie pc ir lauki kol per odin suras tavo tel turi ismesti langeli gelsva spalva su kazkokiom raidem
5 toja svet kur parsisiunti softa turi buti parasyti per kuri jungti(pvz pas mane tai per pda) ir susirandi softa ir pajungi
6 spaudi start ir lauki kol baigs kol gelsva pakeis zalia ir vietoj tu raidziu bus pass
7 ijungi tel ir viskas
P.S pirma karta ligai kraus kol baigs derint sistema uztrunka nuo 3iki 5 min o jai nesulauksi tai parasyk man i pm pasakysiu ka turesi daryti
Root
1 parssiunti root (pvz as ieskau per google ir rasau i9100 root official download)
2 isikeli i atmintine bet neiskleidi jo turi buti zip formatu
3 isjungi tel ir ijungi sistema vol up lock ir menu
4 pasijungus eini i scard tai turi buti atmintine
5 susirandi root ( pas mane vadinasi update............) ir paspaudi ant jo
6 lauki kol baigs ir pajungi tel
P.S jai netiks tel root tai jis pakibs ant sumsung zenklo arba uzraso tada gali padaryti softo reset arba paprasciausiai kernel perasyti tada root dings panasai ir su softu jai neisijungia tai atnaujini kernel ir pasijungia kil bedu rasyk i pm
http://www.part.lt/img/fbbb1c73c05ac1be45c3f3abaeb9120d169.png"
Kai nurutini turi buti sitas tai reiskia kad istikru nurootintas
Papildo telefona ko nebuvo ir ko neidojo kurejai. Ir gali naudotis prog, geimais ir kt. Kuriu negalejo.Ubiskietis
Kam jus rašot tuos custom romus ant afigienų telefonų? :] Net neverta :]