Taigi, telefoną jau naudoju apie 2 metus. Viskas būdavo gerai, bet va nuo šios vasaros kažkas jam užplaukė, lagina belenkaip. Iš pradžių radau kame čia problema, o ji buvo ta, kad telefono atmintis visa pilna būdavo. Tai aš ištryniau daugumą programų viskas kaip ir tvarkoj, bet po savaitės vėl lagas... Nu viska dar karta ištryniau kas tikrai labai nereikalinga ir galima sakyti, kad dabar vos ne tuščias jis, vien tik tos gamyklinės programos ir pora apss'ų iš google play. Gal tai dėl to, kad jau telefonas senas? šiaip ir bandžiau persirašyti soft'ą pora kartų, bet irgi tas pats.. Ir dar, gal kas žinote ar yra įmanoma kaip nors visas parisiųstas programas iš google play perkelti į Sd kortą, nes telefono vidinė atmintis labai menka, o SD turiu 8gb talpos, bet man leidžia tik kai kurias programas perkelti i SD kortą, o didžioji dalis pasilieka telefono vidinėje atmintyje, todėl tai labai užknisa, nes jeigu tik parsisiunčiu kokį apps'ą iš google play, iš kart meta lentelę, kad telefono atmintis pilna ir nebepriima nei sms žinučių..
Abejoju ar tau kas pavyks,keisk i galingesni telefona ir isspresi bedas,jai jau OS perrasymas nepadejo,tai daugiau nieko ir nebepadarysi su juo,nebent dar koki custom rom bandyk susirasti ir persirasyti,pabandyk si http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2199575
Nu reiks išbandyt, bet pastebėjau, kad persirašius androida, labai greitai telefonas išsikrauna, buvau laikinai pabandyt pažiūrėt kiek laikys baterija,. tai jau net nenaudodamas jo man telefoną laiko vos vos visą dieną,. o jeigu ir parašai daugiau sms ir pakalbi dar ten jeigu ir i interntetą trumpam užbėgi tai net pilnos dienos nelaiko.. tada lagas ženkliai mažesnis, bet baterija tai savaime išsikrauna, bandžiau ir ten visokius saver baterijos siųstis nieko gero, ždž reiks laukt kalėdu ir kitą telefoną imt.
Dar norėjau siūlyt persirašyt sistemą.. Bet jei nepadeda... Tai tik custom romai arba naujas telefonas. Keista, bet pas mane irgi tokios pat bėdos, bet su Samsung Galaxy Y. Po garantinio parsivežiau su pakeista pagrindine plokšte ir pradėjo žiauriai strigti jis man, tai su stock būt net neįmanoma, baterija nuo nieko nedarymo išsikrauna, visas stringa. :] Tai susiradau neblogą custom rom tai lagas mažesnis, bet faktas tas, kad kažkas negerai telefonui.. Šiaip pradžiai ieškok greito custom romo, jei nerasi - pirkis naują telefoną.
The notorious cheap skate finally decided to have a party. Explaining to a friend how to find his apartment, he said, "Come up to the fifth floor and ring the doorbell with your elbow. When the door open, push with your foot.""Why use my elbow and foot?""Well, gosh," was the reply, "You're not coming empty-handed, are you?"
Na xperia tikrai geri, nesvarbu ar jis senas ar naujas, bet lago nera. Samsungai visi lagina, prikista visokiu xujnia, o xperiom eini vieni is svariausiu androidu.