Sveiki, turiu Samsung galaxy s3 mini jau apie metus, tačiau jis dabar pradėjo krėsti įvairias kvailystes. Norėčiau patarimų, kaip taisyti šias problemas:
1. Besirašinėjant sms žinutėmis, staiga atsitinka taip, kad sms neišsisiunčia, o paspaudus mygtuką, kad grįšti į žinučių sąrašą, rašo, kad sąrašas tuščias. Perkrovus telefoną visos žinutės vėl atsiranda ir jas vėl galima siųsti. Taip atsitinka 2-3 kartus per dieną.
2. Po telefono perkrovimo, jis labai ilgai ieško ir prisijungia prie operatoriaus.
3. Norint ką nors atsisiųsti, kad ir gmaile prisegtą failą, rašo, "pradedama siųsti", tačiau jokio download bar neatsiranda ir nieko neparsiunčia. Tai negalioja play store, nes iš ten viską siunčia normaliai.
4. Nežinau ar ši problema yra su telefonu ar su operatoriais (LABAS). Būna taip, kad parašius ilgą žinutę, tas žmogus kuriam siunčiau gauna pusę tuo metu parašytos sms, tada ji lyg ir nukertama ir įdedamas fragmentas iš anksčiau siųstos žinutės.
Prašau jūsų patarimų, nes šios nesamonės tikrai nervuoja.
Samsungai mėgsta tokius dalykus, taip pat kaip palagint visiškai ne į temą. Perrašyk softą ir turėtų viskas išsitaisyt. O jei nori gali bandyt gamyklinius atkurt, bet nieko ten nebus pagal mane.
Gal galetumet duoti linką į pamoką kaip tai padaryti ir koks softas man tinka? Niekad nesu bandęs to padaryti, todėl bijau, kad galiu ką nors sugadinti.
O tai jau naudojant ODIN brick'ą uždėsi? Aš savo senąjį Galaxy Mini vis rašydavau tai CWM, tai 2.2.1, tai 2.3.6 ir neužsibrickindavo. Youtube visagalis ir pamokų pilna.