Sutinku,bet kartais reikia sukalibruoti ragelio baterija,po kalibravimo baterija atsigauna,bent taip man,bet tie visokie kiti appsai kurie tipo prailgina,jos pacios iskraudineja baterija ir naudos jokios,pastebejau,kad prisidejus visokiu nereikalingu appsu,be kuriu ir apseiti kalima ipac kai papildomai baterijos procentus rodytu,visokias kad orus,ar dar kokius velnius ant ekrano,tai jie tik strigdo,antivirusines kurios per tris metus mano naudojimosi nei vieno viruso neaptiko,tik labiau lagina telefonus,as issimeciau is savo SGS2 telefo visa sita slamsta,pasilikau kelis zaidimus ir GPS Sygic kuri man pastoviai reikalinga,ir visokie lagai baigesi,telefono persikrovimai,ir isniekur niekur akumo energijos dingimai,akumas dabar laiko iki vakaro jai zaidi,o jai siaip skambinimui,tai ir beveik tris paras,o anksciau budavo kelios valandos zaidimo ir akumas jau prasosi buti kraunamas.Electro_Best
Nieko praktiska tos programosi nepailgina baterjos budejimo laiko o tik ja mazina o pats telefone gali nustatyti energijos taupima