Turiu Samsung S4 telefoną ir prie jo pačio keletą bėdų. Visa esmė yra 4.3 update, kurio aš negaunu jau kelintas mėnuo. Oficiali šios versijos išleidimo data buvo nurodyta kažkur apie spalio vidurį, o dabar, sausio mėnuo, nauji metai. Tai va, norėjau jūsų paklaust, ar aš čia vienintelis toks? Gal ir be manęs tokių žmonių yra, kurie liko be naujausio atnaujinimo? Trečias mėnuo kaip nėra update, ir kažkaip galvoju ar nebūsiu kažko pridirbęs telefone.. Galų gale gal nereikia nerimauti ir toliau laukti tos dienos ( nors kiek turiu pažįstamų su S4, jie jau seniai gavę tą update )? ;D Ačiū už pagalbą.
"Your device's current firmware version is not supported to update firware via Kies" - va toks prikolas priverčia mane pagalvot ar tikrai kažko nebūsiu primaigęs..
Tamsta, iš pradžių įsiskaityk ką noriu pasakyt savo pranešime.. Skliausteliuose rašiau, jog mano pažįstami su tuo pačiu modeliu jau senai yra gavę šitą atnaujinimą. Taip, kad šis atnaujinimas tikrai yra pasiekęs Baltijos šalis ir būtent čia klausiu ar pas mane telefone bėdos, ar tiesiog man reik laukti toliau kol daeis tas update..
Tai gal jie tiesiog yra isirase koki roma? Taigi pats gali atsisiusti SEB (baltijos) regiono 4.3 softa. Tada isirasyk ir turesi oficialia 4.3 android versija. Nera cia problemu.