Sveiki, kad isiflashint custom rooma i telefona reik tureti permanat cwm? Ir koki patartumet roma naudot? Nes dabar telas su 4.1.2 labai lagina, bugina. Pvz: bunant youtube per programele issijungia telas, o ijunguz rodo kad nulis baterijos liko...
Zodziu issirasaiu kitkat 4.4.2. Gal zinot, ka daryt? kai bandau isirasyti programele naudojant apk faila ismeta klaida "nepavyko idiegti....Atlaisvinkite vietos ir bandykite dar karta" ir priestai buves bugas, kad pilnai pakrautas telas issijunge ir ijungus rodo, kad akumuliatorius senka. kokios siu bugu priezastys galetu buti?
Geriausia tai gryzk atgal prie 2.3.6 versijos,sis telefonas geriausiai ir stabiliausiai dirba prie 2.3.6 versijos,mano zmona si telefona turejo,tai zinau.nes po JB atnaujinimo labai jau jis lagino,kartais taip uzstrigdavo,kad akuma tekdavo istraukti,kitaip nebuvo galima isjungti,o kaip gryzti i 2.3.6 radau youtubeje,net turiu issisaugojes kompe 2.3.6 softo versija,jai reiks rasyk.
Su odin, kazkaip galima grizti. man su ta versija labai daug bugino, spausdavai ant raidiu, kai noredavai rasyt sms, rodydavo, kad paspaudi, bet nerasydavo.o su Kit,kat nzn dar nelagina kolkas man.