O kaip išjungti touchwiz?Blofeld
Jūs nors vienas kada nors esat normaliai palyginę Samsungo flagmaną, ir kokio Sony ar HTC. Ne kokybę, bet pvz veikimo spartą. Ir turbūt nė vienam širdis neleis pripažint, kad ne Samsungas vartosi žymiai geriau. Ar kad ir LG Nexus 5 užtenka pasiimt.
Aš ant Samsungų nestumčiau, jeigu ten būtų padaryta normali sistema. S5 bandžiau - lėtai veikia(nors neturėtų). Jeigu jūs galvojat, kad normalu laukt 2-3 sekundes, kol atsidarys galerija ar adresų knygutė, tai klystat. Ir labai stipriai kylstat. Gal biudžetiniam telefonui tai būtų normalu, bet ne flagmanui.
Ir ne, man ne paranoja, aš tiesiog kritiškai vertinu telefonus ir įvertinų kiekvieną man aktualią smulkmeną. Jeigu jūs apsiprantat su lėtu veikimu ir jums netrukdo, tai valio, bet aš niekada nerekomenduočiau pirkt telefoną už 2000 Lt., kuris viską lėtai atidarinėja. Nes tiesiog kaina neatitinka kokybės. Čia užtenka pasiimt kokį S5 ir Nexus 5 šalia, ir žiūrėt kaip jie abu veikia, darant tas pačias užduotis. Akivaizdu, kad Nexus 5 suksis greičiau. Samsung telefonuose yra vienintelė baisi problema - Touchwiz. Jis atrodo gražiai, bet lėtai veikia ir čia yra vienas iš didžiausių minusų. Sakykit jūs ką norit, bet tiesa yra akivaizdi, kad Touchwizas veikia žymiai lėčiau už stock Androidą, ar kokio Sony, HTC perdarytą.
S3 kiek žinau su 4.0.4 irgi veikė gerai, o atėjo 4.3 - mirtis, viskas žiauriai sulėtėjo. Tas pats manau bus ir su Alpha, kol kas veikia gerai(pats buvau pažiūrėjęs, tai nustebau, kad nestringa, prieš tą modelį kolkas nieko blogo neturiu), bet manau po 2 update žymiai sulėtės, kad pirktumėt naują telefoną. Su iPhone irgi tas pats, bet ne tokiais tempais.
Atidarai Appstore, parašai pavadinimą, parsisiunti. Kiek daug išmanymo reikia :]eirikas
Geru geimu yra tiek ant iphonu tiek ant androidu, tik ant androidu juos paprasciau paleist, isirasai ir zaidi, o ant iphonu taip lengvai neysirasysi, turesi pavargt jei dar zalias ant to esi, nebent yrasytu tai kas moka ir supranta...