Neseniai gavau S7 su Exynos SoC. Veikia gerai, stabiliai, Androidas nė karto nepakibo kol įsidiegiau keletą stiprių 3D žaidimų(NFS: No Limits, Hearthstone, Real Racing 3, GTA:SA su maksimaliais grafikos nustatymais) ir pagal kadrų skaičių, jie neskraido. Džiaugčiausi gavęs bent jau 50FPS stabiliai. Taigi pasiskaitinėjau internete ir pabandžiau keletą dalykų (išjungti GameMode package per Package Disabler Pro, išjungti App Power Saving per Settings>Battery) kurie nepadėjo. Taigi dabar prašau Jūsų pagalbos - gal jūs galit padėti? Android 6.0.1 su Touchwiz, be Root(ir nesiruošiu kol kas), telefonas skirtas Vokietijos rinkai (CSC kodas DBT)
AnTuTu ir GeekBench 4 rezultatai buvo tokie kokie ir turėjo būti - 131065 AnTuTu ir 5565 Geekbench tai nežinau kas galėtų sukelti framerate drop'ą jei telefonas ne brokuotas(remiuosi benchmark rezultatais ir geru telefono našumu išskyrus žaidimuose). Ir pas mane tikrai Exynos 8890 SoC nes tikrinau įvairiose programose (CPU-Z, CPU X, AnTuTu)
Gal but atminties laisvos vidines mazai, gal but del to. Dar pabandyk visas programas, nuimti nuo titulinio lango ir visada pries paleidziant zaidima atlaisvink ramus. Kuo daugiau laisvu ramu tuo sklandziau ir stabiliau eis zaidimas. Ramai pirmoj vietoj
Vdude1 gali būti. Pabandysiu nuvaryt į parduotuvę kur yra s7 ir ant jo pabandyt žaidimus. Eirikas pas mane 32gb modelis su sd korta ir išskyrus programų į telefoną nieko nesaugoju todėl dabar yra 18/25 (prieinamų) GB laisva. O RAM visada pravalau prieš žaidžiant naudojant Smart Manager widget'ą tai kol kas neblogai dirba bet jei lievas tai pasiūlykit gerų kokių
Va mano situacija. Analogiška. Viskas veikia be priekaištų. Aišku GTA SA nebandžiau. Bet su kitais dalykais viskasu tvarkoj. Pabandyk factory reset padaryti ir atsisiųsti bent vieną žaidimą ir pabandyti jį praktikoje. Ir tuo metu nenaudok sd kortelės.
Bandei NFS:No Limits ar RR3? Factory reset buvau padaręs 1.5 savaitės atgal(telefoną gavau beveik 3 savaites atgal) ir daug apps neinstaliavau. Beje atlikau dar keletą benchmark: 3D Mark SlingShot ES3.1 - 2099 Basemark OS II - 2729