vienu zodziu uzlinko ragelis,kai pabandziau atnaujinant per wifi rotinta telefona xperia arc.gal kas zino koki buda kaip man ji prikelt.laikant meniu ir jungiant laida nebeuzsidega melyna lempute.o uzdejus kraut mirksi zalia.pajungus usb prie kompiuterio uzsidega zalia ir issijungia kas 15sec.mazdaug prisijungineja prie kompo ir atsijungineja
suzinojau kad reikia failiuko Xperia Relock bootloader.ftf kad vel uzrakint botloaderi ir sutvarkyt telefona per SEUS,bet jis atsisiuncia is xda zip arhyvas.ir isekstraktinus paberia failiukus kuriuose nera failo TFT kaip man ta zip sukonvertuot i TFT kad flashtool pamatytu?
pl pl. tu ce ka ? bandai "atnaujinant per wifi" ar nusirootint ir bootloaderi nulaust? o kokius tuos failikus paberia? gal sakau ta .zip > .tft tereikia pervadint?
pirma atrakinau botloaderi.antra nurotinau,bet neuzsikrove telefonas,tik iki se zenkliuko.tada atsisiunciau softa android 2.3.3 ir suinstaliavau su flashtools.telefonas isijunge.nuejau ir nezinodamas kad lauzto telefono negalima naujint per wifi as ji pameginau atnaujint i 2.3.4 jis pradejo naujintis ir uzluzo.daryk ka nori neisijungia ir fsio bandziau vel su flashtools perrasyt softa,bet jau nebereagavo.paspaudus ijungima tik suvibruoja ir fsio
ah... ar tik man atrodo, kad reikejo pirma nurootint?tik poto bootloaderi laust? aj nu jej garantija turi tai sakyk nzn kas buwo eme ir uzluzo nesupras... o jej dar yra ten vilciu tai gali bandyt kazka dar gi... skaitai XDA forumus?
jau nunesiau i garantini.pasakiau kad nezinau kas nutiko-eme ir uzgeso :-D XDA forumuos neskaitau,nes anglu nesuprantu.apsiskaiciau daugmaz 4PDA rusu forumuos.pirmiausia reikia lauzt poto rotint si modeli,nes kitaip neizeina
nu gerai tada jei prieme. jej jau rusu kerti tai pabandyk pasiskaityt versta xda su google zinau kad galima ir i lietuviu verst bet anglu rusu geriausiai vercia, gal pades
gali but,reiks pabandyt.bandziau lietuviskai su google verst,tai ten neina suprast ka jie ten bando paskyt :-D isbandziau.nu pjauna gryba ir rusiskai,nu bet maziau negu lietuviskai kai pasidarai.geriau 4PDA puslapyje skaityt,nes ten normaliai aprasyta ir nuorodos sudetos is kur siust
nu kaip tau geriau, bet daugiau ivyksta XDA nei kur kitur ir seip ten ir atsiranda sisi nauji custom softai(ROM'ai) ir pan. As taip ir nesupratau ka atstoja PDA vardas O kaip del garantijos buvo?