Sveiki, mano telfonas yra SE X8 ir kiek skaičiau užseniečių forumuose ne visiem išeina patakyti ant Dual Touch, kaip ir man tie vadinami synaptics(kad negalima naudot dvigubo lietimo) o tie Dual Touch vadinami cypress tai esmė ta kad noriu paklaust ar įmanoma kažkaip pasidaryti?
Tu pirma susizinok ar pastave Cypress ar Synaptics digitaizeris. jej Cypress tj tau zjbys gausi net ir slegio y ekrana jutima jej Synaptics tj sorry bet kad turi dual yra tik rukas nes XDA jau iesko ten kaip gali padaryt nes Synaptics T1021A yra clearpad 2000 o tas digitaizeris yra ant nokia n8 ir ten yra dual ne multi bet tik dual:) gali ce paziuret del tos temos http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1193176&page=2 O kaip pasitikrint ar turi Cypress ar Synaptics yra mano temoj, paziek zemiau arba cia SE skilty paciam virsuj turiu tema lipnia
Tai pala, o neužtenka pažiūrėti kad ir tam pačiam Touch Test'e, jog jei neina liest dvigubai vienu metu reiškiasi jog pas mane Synaptics? Nes kiek supratau tai jei Synaptics pamiršk ta lietimą.
ah. tu su stock romu? supranti ABU digitaizerei tau tam paprastam teste rodys tik viena nes SE pirmoj vietoj gi pasake kad 1 PIRSTAS. jej noresi suzinot teks rootint, ce sejp nk tokia...
nu ka is pliusu pradedant vis gerejancia puse: +gali prieiti prie sistemos failu, o tai reiskia, kad gali atsikratyti tu programu kurias neleidzia istrinti. +gali rasytis visokias patobulinimo programas kurioms reiks ROOT privilegiju(bet jos nk gero) +gali rasytis modulius kurie TIKRAI patobulina ir atrakina galimybiu(CPU Overclock, X8Gesture t.t.) +ir gali rasytis CustomRom mano tai matai yra HackDroid android 2.2.1 taip kad ce jau didelis pliusas nes gali naudotis App2Sd ir t.t. O minusai tai...hm..: -prarandi garantija?(jej jau sugedo prijungi pr pc ir spaudi UNROOT ir nesk y ta garantini:D)
ir ka as zn...nu zodziu geriausias sprendimas mano bent padarytas :] Manau man kiti irgi pritartu
ne visi aisku. cia dar priklauso kokiu noresi nes NOVA tai sunkiai nes nors jej turi Cypress tai viskas bus gerai... Jis turi 168Mb ramu bet su stocku tu gal turesi ~50 mb laisvu tik. as max priverziau iki viso 100 bet taip nesigauna ilgam;) ne zinok istikruju gi rageliu nemetom y dregme nekisam as tau sakau tikrai rootink. yra gi visokiu gitu XDA ir visur kitur kaip. o jej dar nepabijosi galesi kita softa isirasyt. tada tai pageres;D
tai jeigu nusirootinu ir automatiskai galiu pasidaryt aukstesni android ta prasme aisku nelegalu, ir pvz kiek supratau tai su juo toki dalyka galesiu daryt kai nustatyt jei ka siuncia sakykim is market tai i SD o ne i telefono atminty nes ten jos labai mazai ir negaliu daug prisikraut dalyku.