Sveiki. Mane sudomino šis telefonas. Tik deja jis turi 5MP kamerą, 512RAM , ir 3,5Inch. ekrana . Bet gal kas turit ir viso to užtenka? Susidomėjau pamatęs tai : https://www.youtube.com/watch?v=y3v5lN4U0bM
Tik įdomu, ar patekes į vandenį, muzikos garsekalbis nepradeda čiršketi ir ar tai nelieka amžina problema ?
Turiu as ta Xperia go Patikek jei fuflo tai tau nepasiseke. As su savuoju vargstu. Turetu buti 512 ram bet rodo tik 399mb. Labai greitas, bet bijo apkrovos ir luzta (Gal nemoku naudotis, pirmas mano ismanusis ). Su vandeniu dar nemeginau. Fotkes kepu grazias bet reikia tu programkiu normaliu fotkinimui, pora nesamoniu ir jau tas "original" cam app daro levas fotkes. Labai garsiai groja. Skirtas sportui. Nebijo braizymu. Be pleveles nesioju ir merginos su savo nagais braizo ir nieko. Baterija... jei ilgai naudosies, daug apkrovos duosi (Games, app, net) Laikys iki 6 walandu pastoviai (Mano gryba pjauna ir siuo metu per greit issikrauna) Jei muzikos ir taip ant ramios busenos iki 24 walandu. Isvis vos naudotis 3 dienas. Nesigailiu kad turiu, tik reikia arba nurootint jy, bet bijau kad garantinis netaisys. Arba app'u apmazinti. Nes lupa baterija nesveikai
Erdoganas del ramu tai ir negalvok kad tau 512 rodys turek nors ir telefona su 1Gb bet rodys tik ~800+- seip neblogas telefonas, kaip 5Mgpixeliu kamerai geros foto isejna bet su officialiu Sony rom'u naudotis tai nekazka. Sony UI lagina kaip nzn kas, bandziau ir galingesny Xperia S ir vistiek lagina taigi patarciau jej pirksi tai iskart rootink ir rasykis custom rom'a is XDA forumu
Hmm. Uzpisa kad procai vis uzsilaiko, neissijungia patys. Su task killer isjungiu daugeli, bet jie patys vel isijungia. Atsiprasant uz*iso jau. Tad nemoku dar normalei naudotis telefonu tai i mane daug demesio nekreipk ka pripaisiau. Taciau veikia gerai, tik tiek kad grybauju as su juo. Gerose rankose veiks normalei tad pirk drasei, ir naudokis, nes man ant sms ar skambinimo, bei meniu nesutriko. Tik app ir batkes.