Sweiki, tokia problemele iskilo.. Zodziu, man rodo, kad i telefa yra ijungtos ausines, nors taip nera. Rodo zenkliuka, kad ijungtos.. Karts nuo karto issijungia ir weliau wel isijungia.. Kai skambina, neeina susisneket, nes nieko nesigirdi arba trukcioja.. Gal netycia zinot, kas cia gali but?
Ant šito telefono kiek žinau Windows Mobile o juose aš nesu ekspertas, bet kaip ir daugumai sakau: pabandyk atkurt gamykliunius nustatymus. Tai labai dažnai padeda.
Man tai ant htc sensation irgi buvo Taip pat . Pas mane buvo problema nes jis perkaito pamenu ziauriai karsta vasara byvo kokias dvi savaites ir tlf laikiau ant saules. Po to padejau vesesnei vietoj ir pats susisitvarke
Hmm.. Reikes kazka ziuret, nes mano mamos telefui lygiai tas pats buvo, nors ausiniu niekad gyvenime i telefona nekiso, nes tokiu net neturi tiesiog susiswaigo ir tiek..
Dabar kita problema atsitiko.. Zodziu, kai gaunu sms su normaliu profiliu, ner garso, nu cia normalu, nes tipo ijungtos ausines, bet kai uzdedu vibrate profili, jokios vibracijos nebuna kai gaunu sms..