Telefono modelis: LG P500 Dizainas: Na telefonas yra išleistas 2010 metais bet išvaizda tikrai neatsilieka nuo naujųjų telefonų. Jis yra plonas ir labai patogus laikyti rankoje. Ekranas: Ekrano dydis man labai patinka, tikrai nenorėčiau mažesnio. Rezoliucija: 320x480 ir 256'000 spalvų. Telefonas buvo porą kartų kritęs, bet ekranas nenukentėjo. Spalvų tikrai yra pakankamai, vaizdas yra ryškus. Operacinė Sistema: Versija yra 2.2.1 (Froyo), bet galima oficialiai pasikeisti iki 2.3.3. Jeigu pasikeisite į 4.*.* gali neveikti kai kurios funkcijos pvz. kamera, mobilus ryšys ar kt. UI: Ryšys: Ryšys tikrai labai geras, bet jis tikrai nepriklauso nuo telefono modelio, jis priklauso nuo ryšio operatoriaus. Baterija : Baterija skųstis tikrai negaliu nes ji ilgai laiko jeigu neprisirašot jokių papildomų žaidimų/programų. Kamera: Kamera nuotraukas daro tikrai labai aiškias ir gražias, ja tikrai nesiskundžiu. Telefono veikimas: Telefonas veikia patvariai, gedimų jokių nebuvo nors jau pusantrų metų kaip naudoju šį telefoną. Ką rasite vos tik gavę šį telefoną: SMS ir Numerio rinkimas: Labai patogu rinkti numerius, bet sms rašymui man jis tikrai nepatinka nes per maži migtukai. Žaidimai: Iš naujų žaidimų galite žaisti paprastus/lengvus žaidimus, o jei mėgstate 3D žaidimus tai paieškokite žaidimų iki 2010 metų nes iš jų beveik visi veikia. Root'inimas ir kiti dalykai: Pats esu nusirootinęs telefoną ir tikrai nesiskundžiu, taip pat keičiau ir versiją į 2.3.3 viskas vyko sklandžiai, žinoma labai bijojau nes daug kas prigąsdino kad gali sugesti telefonas bet aš surizikavau ir viskas buvo gerai. Už pagalbą dėkoju labai senam mobai.lt nariui Vaidax5, be jo mano telefonas būtų ekranas ir keturi migtukai. Kaina: Kai aš pirkau tai buvo netoli 600lt, dabar gal apie 300lt