matuxxxas195
Šiap tai jis ne visiškai atsparus vandeniui.
Aš iPhone kiek laistęs ir nieko jam, o čia su sertifikatu sugedo.matuxxxas195
Šiap tai jis ne visiškai atsparus vandeniui.
Nors visai ne i tema,bet atsakysiu tau,neuzgavai,viskas cia normaliai,kiekvienam zmogui savo,turejau SGS+,SGS2,SGS3 dabar turiu SGS4 Black Edition,kaip tu sakai,kad traska,nei vienas is mano turetu telefonu netraskejo ir S klases surinkimo kokybe tikrai yra auksta,bei pats plastikas yra tikrai kokybiskas,nezinau kaip kitu Samsung telefonu,nes ju neturejau ir negaliu meluoti,tureciau klausimeli tau,o tarp plastmasiniu telefonu buna dar ir nepigiu plastmasiu?Mantux99
Rolis72, atsiprasau, kad uzgavau tavo sirdi, taciau samsung yra pigaus surinkimo telefonai, todel ir susidaro tokia nuomone, palaikius juos rankose, nu sorry, bet tokia realybe, samsung man, kaip Acer laptopai (traska, braska, kaista, klera) ir nepulk iskart taip astriai, nes mano argumentai paremti realybe, o ne isitikinimais. Na vieni telis modelis, kuri galbut pripazystu, tai s4 mini, visi kiti - pigios plastmases.
Mantux99
Plastmasinis korpusas turi pigesnę savikainą, gali būti ta plastmasė geriau apdirbta, atrodys kokybiškai, bet tai vistiek liks plastmase, turiu sgs2, paspaudziu su ranka smarkiau paėmęs, traška, visų draugų traška, nauji netaip, tačiau po kelių mėnesių prasideda matytis nusidėvėjimo defektai. s3 neatrodo kokybiškai surinktas aišku geriau nei kokį prestigio turėti. Man net Huawei daug solidžiau atrodo tie naujausi modeliai, negu samsungai. Huawei siekia plonumo, jie tai padarė. Samsungai - .... pateiksiu pavyzdį: priėjau parduotuvėje prie samsung planšetės... atrodo gan gražiai surinkta, kokybė jaučiasi, tačiau pradėjus su ja naudotis dingsta noras, nežinau kodėl, gal dėl per daug sugadintos OS. Prieinu prie sony planšetės, pajaučiu kitokį surinkimo lygį, kažką tai geresnio, aišku ta pati plastmasė, bet geriau apdirbta, tai iškart jaučiasi, ir pasinaudojus su OS pajauti visai kitokį greitį. Prieinu prie Apple, neturiu minusų, tik tiek, kad įkaitęs būna ir reikia OS laužti, norint laisvės, bei praktiškumo, o taip tai nepraktiška visai. Na bet aišku jeigu imčiau planšetę, tai rinkčiausi turbūt Sony, kadangi labai norisi išmėgint linuxus įrašyti, prijungti klaviatūrą su pele ir išmėginti ką jinai gali.
Čia pateikiau savo pastebėjimus, gal kitiems malonu naudotis ir visa kita, bet realybė yra tokia, kad telefonas surinktas pigiai. Tai kas, kad S klasės geriausi modeliai iš samsungo, tačiau jų vertė labai greitai krenta, va iš mano gyvenimo pavyzdys:
Praeitą vasarą labai norėjau Iphone, radau skelbimuose iphone 4 16gb už 650lt, beveik kaip naujas. Tada tuo metu Samsung s2 kainos buvo nuo 600lt - 850lt skelbimuose taipogi...
Nu ka, pirma nuvažiavau s2 apžiūrėt, likau sužavėtas, kadangi galingumu atitiko mano išsvajotąjį iphone 4s. Atrodo kažką laimėjau, paėmiau už 650lt. Laimingas, aišku iki dabar nesiskundžiu, tik galėtų ta android OS sklandžiau veikti, karts nuo karto bugų randu, kurie labai nervina, kartais pakimba OS. Na paėmiau S2, džiaugiausi, nes už 650lt daugiau niekur neradau pigesnių variantų. Broliui palikau iphone4 irgi už tą pačią kainą. Aišku iphonas buvo daug geriau išlaikytas, nei maniškis samsung, maniškio būklė 8,5/10 nes yra kampai kažkiek apdaužyti, tačiau nežymiai. Brolio iphonas visiškas ledas buvo 10/10, viskas švaru, prižiūrėta.
O dabar prie reikalo, kodėl pasigailėjau pirkdamas samsungą:
Praradau velniškai daug pinigų, kadangi per metus laiko jo vertė skelbimuose nukrito nuo 600-850lt iki 200-450lt. Brolio iphonas atpigo tik ant 100lt, kai išėjo daug naujų modelių, ir tai iphone 4 kai kas dabar maino į samsung s3 - s4 be jokių priemokų. Štai tau ir vertė telefono. Ai dar vienas dalykas, pas brolio iphoną kamera 5mp, pas maniškį 8mp, ir skirtumo beveik nesijaučia, tik tiek, kad maniškis gali filmuot full hd formatu. IOS 6 sklandžiau dirba, telefono kokybė korpuso daug geresnė, maloniau rankose laikyt, garsiakalbis nepigus, bent gražiai groja. Vienintelis dalykas kuris dar mane nervina Samsunguose, tai tas garsiakalbis, jis taip cypia garsiai, kad net ausis skauda, matosi irgi pigi surinkimo detalė.
Ai dar ka visiems noriu pasakyti, neimkit telefonų iš salonų, neapsimoka, tiesiog permokėsit, imkit iš skelbimų, bus kaip broliui, pasiėmė už 650lt ir už tiek pat po metų gali parduot
Tvarkau Android
Sveiki,
Turiu S5,ir per pietus apliejau vandeniu.Jis nebeisijungia.Nesiau i taisykla,sako nebepataisomas.Ka daryti?Visur ieskau pagalbos.Tik nesakykit kad mest reiks i siukslyna.:P
Buvo parasyta kad jis atsparus bet nera atsparus vandeniui.
Dejau i ryzius laikiau,dziovinau.Viska isbandziau nepadeda